HTML

A stratégia...

2010.11.08. 16:59 :: godfather

Bár nem klikkelt senki a képekre nem baj.Én ismertetem.
Az első lépés:Vegyünk egy darab részvényt.(bármilyet)
Második lépés:Tüzzünk ki egy célt, a cél legyen 40dollár(de lehet olyan cél amit mi tűzünk ki)
Ha ezt elérte adjuk el.Ha veszteségben vagyunk akkor is 40 dollár legyen.(csak itt -40dollár)
Ha elérte a -40 dollárt akkor vegyünk 2 részvényt ha újra elérta a -40 et akkor három részvényt és így tovább...a piac nem csökkenhet a végtelenségig.Előbb utóbb nőni fog és akkor az ember nyer.NEm is keveset.Igaz a többi részvény is veszteségben van de ha nő a piac akkor csak nyerünk. Nem is keveset.Röviden ennyi.A bejegyzés fölött lévő képekre kattintsatok rá egyszer léccives.Ja és a stratégia előtt át nézhetitek a tőzsdézés alapjait mert aki nem tudja az alap fogalmakat az nem érti meg.Max 15 perc átolvasni az alapokat és mennyit nyerhettek vele?Rengeteget!!!Viszont ehhez a stratégiához kell egy kis kezdőtőke.
A következő cikkemben hanyagolom a tőzsdét egy ideig és áttérek egy másik izgalmas témára.Ne felejtsetek az oldalra visszajönni.Sziasztok!
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzkeresesi.blog.hu/api/trackback/id/tr1002433946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása